GLEDRING tipska gumena kadica za partljažnik

Istaknuti

GLEDRING tipska gumena kadica za partljažnik

0 out of 5

46,32  (349,00 kn)

SKU: 1322
  • Opis

Opis

Gumena kadica GLEDRING je najnoviji i prvi multifunkcijski tepih za prtljažnik na tržištu. Kadica je plod znanja tvrtke Gledring. Gumena kadica ima premium dizajn, koji je izrađen u skladu s najnovijim trendovima u automobilskoj industriji i visokoj kvaliteti što dokazuje i 5-godišnje jamstvo. Kadica prtljažnika je prilagođena vašem automobilu po mjeri i pokriva cijeli prtljažni prostor. Visoki rubovi tepiha za prtljažnik nude savršenu zaštitu tvom prtljažniku i spriječava izlijevanje tekućina preko rubova. GLEDRING gumena kada izrađena je od najjačeg materijala na tržištu Rubbasol, koji ima sva svojstva gume, a ne u definiciji plastičnog materijala kao što je poznato u proizvodnji kadica (TPE, PVC …) Gumena kadica je jedini tepih u kojeg možete instalirati zaštitu branika DogyMat za dodatnu zaštitu. Zaštitu branika DogyMat možete dokupi na našoj web stranici jer izuzetno dobro služi svima koji žele unatoč redovitoj upotrebi teretnog prostora održati besprijekoran stražnji odbojnik. Zaštita je vrlo preporučljiva za vlasnike kućnih ljubimaca, obrtnike, sportaše i sve one koji redovito koriste prostor za prtljagu.

Potpuna zaštita prtljažnika

Rubbasol materijal iz kojeg se stvaraju kadice za prtljažnik razvijen je od Gledringa iz materijala budućnosti, jer se razlikuje po vrhunskoj kvaliteti, ima sve osobine gume, ne sadrži mirisa i nema jaćih kemikalija. Proizvod dobiva sve potrebne certifikate za prodaju na svjetskom i OEM tržištu. REACH, PAH, ispitivanje plamena, test mirisa, pa čak i certifikaciju prehrambene industrije, što znači da se Rubbasol materijal iz kojeg se izrađuje prtljažnik koristi čak i za hranu. Materijal nije klizav i stoga sprečava klizanje prtljage iz prtljažnika. Gumena kadica za avto Gledring također nudi dodatak za odbijač – inovativni Dogymat koji nudi potpunu zaštitu stražnjeg odbojnika i posebno se preporučuje svakome tko redovito prevozi kućne ljubimace, sportaši, obrtnici ..

Estetski usavršena gumena kadica za prtljažnik

Tepih za prtljažnik odražava razvoj i viziju Gledringa. Od smjernica dizajna do dvostrukog ruba. Sve radi jednostavnog čišćenja i zadržavanja prljavštine i tekućina na površini tepiha za prtljažni prostor. Od najmanjih predmeta do težke prtljage, obloga osigurava nepokretnost i punu iskoristivost prostora za prtljagu bez ljuljanja, čučanja i skakanja predmeta. Video jasno ilustrira inovativni proizvod s dodatnim višenamjenskim tepisem, koji će se koristiti za utovor većeg objekta, bicikla, skija ili domaćih životinja. Također olakšava praktičnu uporabu odbojnika za sjedenje ili mijenjanje svakodnevnog skijanja ili planinarenja. Kadice Gledring su izvrstan izbor za sve one koji cijene estetiku i prikladnost.

Možda će vam se također svidjeti…

Upravo ste dodali ovaj proizvod u košaricu: