Folija za zatamnjivanje stakala – 300×75 cm

Folija za zatamnjivanje stakala – 300×75 cm

0 out of 5

15,93  (120,02 kn)

Availability: Nema na zalihi SKU: 1279
  • Opis

Opis

Folija za zatamnjivanje stakala dimenzija 300 x 50 cm je vrhunska folija japanskog podrijetla uslužno proizvoedena za VINTAX car accessories u Europi.
Dostupne nijanse: svjetlo crno (light black), srednje crno (medium black), tamno crno (dark black), iznimno crno (extra dark black).

U jednom setu dolazi 300 x 50 cm folije što je u pravilu dovoljno za zatamnjivanje stražnjih bočnih stakala i stražnje šajbe osobnog vozila. Iznimka su kombi vozila u čijem je slučaju često kupiti dva seta zbog veće veličine staklenih površina. Preporučujemo da prije narudžbe izmjerite pomoću metra najvišlju točku na Vašim staklima koje želite zatamniti. Ukoliko je visina višlja od 50 cm, preporučujemo da ne spajate foliju iz dva djela na staklu nego da naručite set folije koji je visine od 75 cm (nalazi se na našem web shopu u ovoj kategoriji).

Montažu folije možete obaviti samostalno prateći upustva iz pakiranja, a ukoliko niste sigurni, ugradnju folije možete obaviti u bilo kojoj specijaliziranoj radionici.

Dodatno možete kupiti set za montažu koji sadrži špahtlicu za istiskivanje zraka i posebno dizajniran skalpel za rezanje folije.

Upravo ste dodali ovaj proizvod u košaricu: