O nama

VOLIMO ONO ŠTO RADIMO

VINTAX shop je specijalizirana internet trgovina za prodaju auto opreme i dodataka za vozila. Mlada i perspektivna tvrtka osnovana 2016. godine u Slavonskom Brodu u samim početcima izlazi na tržište s jedinstvenim proizvodom INOX okvira sa graviranjem natpisa što je potaklo kupovinu jedinstvene opreme i strojeva u Hrvatskoj.

U vrlo kratkom roku reda niz uspjeha te velike rezultate u prodaji posebno odabranog asortimana koji je do tada rijetko viđen Hrvatskim kupcima. Postajemo uvoznik Xenon i LED rasvjete te drugih dodataka za vozila u cilju proširenja asortimana.
2017. godine širimo se s uredskim prostorima u Zagreb u cilju poboljšanja prodaje te zaposlenja stručnog kadra.

U prvim godinama poslovanja formirali smo mrežu maloprodajnih kupaca kako bi savršeno funkcionirala s isporukom svih naručenih artikala drugi radni dan na adresi kupca s mogućnošću plaćanja artikla tek prilikom preuzimanja istog što nam je omogućilo iznimno brzo plasiranje na tržište maloprodaje. Paralelno naš tim u prodaji širi mrežu veleprodajnih kupaca s kojom omogućujemo plasiranje naših proizvoda i drugim partnerima, trgovinama, auto salonima, servisnim radionicama, rent a car kućama i ostalima.

Iz medija

AUTO GARAŽA automagazin

AutoGaraža članak o VINTAX shop

ZAŠTO ODABRATI NAS?

DOSTAVA NA ADRESU

Naručenu robu dostavit ćemo na Vašu adresu ekspresnom dostavom unutar 5 radnih dana.

100% JAMSTVO POVRATA NOVCA

Niste zadovoljni proizvodom ili ste se predomislili, u roku od 15 dana možete ga zamijeniti ili vratiti.

IMATE PITANJA?

Stojimo na raspolaganju, ukoliko su Vam potrebne dodatne informacije o proizvodu.